CRO Race 2022 - Etapa 5 - Opatija/Labin 01.10.2022 CRO Race 2022 start i prolaz iz Opatije

CRO Race 2022 - Etapa 5 - Opatija/Labin 01.10.2022 CRO Race 2022 start i prolaz iz Opatije Opatija je i ove godine bila domaćin međunarodne biciklističke utrke CRO Race, kojom će se kroz 6 etapa natječu dvadeset svjetskih biciklističkih timova iz Europe, Azije, Amerike i Australije, od kojih će šest biti iz kategorije natjecanja World Teams. Danac Jonas Vingegaard, pobjednik ovogodišnjeg Tour de Francea, osvojio je petu etapu ovogodišnjeg CRO Racea, voženu od Opatije do Labina u dužini od 154 kilometara. Vingegaard je svojim drugim etapnim uspjehom preuzeo i vodstvo u ukupnom redoslijedu. Video: Više informacija pročitajte ovdje: https://www.crorace.com/novosti/jonas-vingegaard-pobjednik-kraljevske-etape-opatija-labin/156

Kontakt

E-mail: press@press-photo.eu
Urednik & Photo: Borna Ćuk
Mob: 098 22 83 11

Ako Vam je potrebno fotografiranje vaših manifestacija, proslava, evenata, koncerata, sportskih događaja, sajmova, festivala i slično kontaktirajte me na email adresu, facebook stranicu ili pozivom na broj mobitela.


Također me kontaktirajte za preuzimanje i objavu fotografija u medijima ili izradu po vašoj želji u tiskanom formatu, zahvaljujem se!

Događanja i reportaže u Istri: