Otvoren Choco Street Festival | 15.Festival čokolade u Opatiji

Petnaesto izdanje Festival čokolade , tradicionalne manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije, započelo je ove godine na novoj lokaciji na opatijskoj Slatini i zove se Choco Street Festival . Festival traje do nedjelje 5.12.2021 uz brojna događanja za sve velike i male ljubitelje čokolade. Opatijski Festival čokolade, u ovoj pandemijskoj godini, održava se u nešto skromnijem izdanju, sa manjim brojem izlagača. Ovogodišnji festival održava se u prigodnim kućicama s devet izlagača i proizvođača iz Slovenije, Italije i Hrvatske gdje možete degustirati razne oblike i sa raznoraznim sastojcima pa tako i u kombinacijama s vinom, pomidorom, bademom, začinima… na lokacijama  Choco Imperial Xmas, Choco Bristol, Milenij Choco tvornica čokolade, Choco Corner u kavani Strauss, Čokoladni Advent kod Šporera a možete se i provozati i prigodnim brodićem Čoko-advent na brodu Jadera Opatija-Volosko. Radno vrijeme festivala: Petak, 03/12/2021  10:00 – 24:00 h Subota, 04/12/2021 10:0

Kontakt

E-mail: press@press-photo.eu
Urednik & Photo: Borna Ćuk
Mob: 098 22 83 11

Ako Vam je potrebno fotografiranje vaših manifestacija, proslava, evenata, koncerata, sportskih događaja, sajmova, festivala i slično kontaktirajte me na email adresu, facebook stranicu ili pozivom na broj mobitela.


Također me kontaktirajte za preuzimanje i objavu fotografija u medijima ili izradu po vašoj želji u tiskanom formatu, zahvaljujem se!

Događanja i reportaže u Istri: