Weekend Media Festival po 15.put u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju od 22.-25.9.2022.

Rujan u Rovinju i  Weekend Media Festival . Popularni WMF ili Weekend održati će se ove godine kao jubilarni 15. po redu od 22.-25.9.2022 pod sloganom #samodođi Petnaesto izdanje Weekenda događanje je koje okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu. Festival predstavlja nove „pokretače“, pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom jamči odličnu zabavu. U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, trodnevni festival okuplja nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti, koji će ponovno odrediti poslovanje kakvo je nekoć bilo. Bez obzira na to gdje radite, bavite li se marketingom, jeste li u agenciji ili ste njezin klijent, Weekend ćete napustiti s mnoštvom inspiracija i ideja. Okupljanje stručnjaka i entuzijasta iz svijeta medija, komunikacija i poslovnog svijeta donosi mnoštvo sadržaja iz različitih područja kao

SABATON „The Tour to End All Tours“ ljetna pozornica Opatija 19.08.2022

Sabaton, švedski power metal sastav, osnovan 1999. godine u Falunu, smatra se jednim od najboljih suvremenih sastava svojeg žanra koji uredno nastupa kao headliner na velikim svjetskim rock festivalima. Tematika pjesama im je bazirana na povijesnim bitkama i tijekom godina stekli su kultni status koji potvrđuju svakim nastupom za koji se uredno traži ulaznica više.

Sabaton, ljetna pozornica Opatija Foto: Borna Ćuk

Svakim od svojih dosadašnjih albuma „Primo Victoria“, „Attero Dominatus“, „Metalizer“, „The Art of War“, „Coat of Arms“, „Carolus Rex“, „Heroes“, „The Last Stand“, „The Great War“ oduševljavaju glazbenu kritiku i stječu sve veću popularnost širom svijeta, a upravo 2022. godine izlazi njihov novi album „The War to End All Wars“!

Sabaton Opatija 19.08.2022 Foto: Marin Ćuk Vurnek
Foto: Marin Ćuk Vurnek

Na koncertu u Opatiji koji je trajao 90 minuta izvodili su nove i stare hitove koje je publika zborno pjevala i headbangala s bendom: ‘Stormtroopers’, ‘Soldier of Heaven’, ‘Christmas Truce’, ‘Ghost Division’, ‘Swedish Pagans’, ‘Last Stand’, ‘Primo Victoria’ i druge, ukupno su izveli 17 pjesama.

Sabaton Opatija 19.08.2022 Foto: Marin Ćuk Vurnek
Foto: Marin Ćuk Vurnek

SABATON „The Tour to End All Tours“ ljetna pozornica Opatija (Croatia) 19.08.2022 - Video sa koncerta

SABATON VELIKA FOTOGALERIJA IZ OPATIJE

Foto: Marin Ćuk Vurnek ( https://www.facebook.com/mcveventography )

Primjedbe