IMPERIAL SPIRITS FESTIVAL prvi hrvatski festival koktela Opatija 26. i 27. svibnja 2023

IMPERIAL SPIRITS FESTIVAL prvi je hrvatski festival koktela  premijerno se održava 26. i 27. svibnja 2023. na Liburnijskoj rivijeri. U suradnji s „Liquid Market - The Cocktail Festival“,  festival je posvećen istančanoj umjetnosti pripremanja koktela, i ponosno predstavljen kao prvo izdanje hrvatskog festivala koktela u hotelu Kvarner, Opatija. IMPERIAL SPIRITS FESTIVAL dvodnevni je festival koji spaja svijet jedinstvenog barskog iskustva, najnovijih i najboljih žestokih pića, poznatih barova i barmena iz cijele Hrvatske te inovativnih trendova u industriji pića. Kupnjom jedne ulaznice imate priliku uživati u neograničenoj „all you can taste“ degustaciji vrhunskih koktela. Svaki barski štand nudi jedan prepoznatljiv „signature“ koktel u alkoholnoj i bezalkoholnoj verziji. Osim prekrasne lokacije uz more, festival je pružio nezaboravno iskustvo uz DJ-setove, glazbu uživo, popratne zabave, gastro delicije te mnoge druge zanimljivosti. Za više informacija posjetite službene stranice ovog

SABATON „The Tour to End All Tours“ ljetna pozornica Opatija 19.08.2022

Sabaton, švedski power metal sastav, osnovan 1999. godine u Falunu, smatra se jednim od najboljih suvremenih sastava svojeg žanra koji uredno nastupa kao headliner na velikim svjetskim rock festivalima. Tematika pjesama im je bazirana na povijesnim bitkama i tijekom godina stekli su kultni status koji potvrđuju svakim nastupom za koji se uredno traži ulaznica više.

Sabaton, ljetna pozornica Opatija Foto: Borna Ćuk

Svakim od svojih dosadašnjih albuma „Primo Victoria“, „Attero Dominatus“, „Metalizer“, „The Art of War“, „Coat of Arms“, „Carolus Rex“, „Heroes“, „The Last Stand“, „The Great War“ oduševljavaju glazbenu kritiku i stječu sve veću popularnost širom svijeta, a upravo 2022. godine izlazi njihov novi album „The War to End All Wars“!

Sabaton Opatija 19.08.2022 Foto: Marin Ćuk Vurnek
Foto: Marin Ćuk Vurnek

Na koncertu u Opatiji koji je trajao 90 minuta izvodili su nove i stare hitove koje je publika zborno pjevala i headbangala s bendom: ‘Stormtroopers’, ‘Soldier of Heaven’, ‘Christmas Truce’, ‘Ghost Division’, ‘Swedish Pagans’, ‘Last Stand’, ‘Primo Victoria’ i druge, ukupno su izveli 17 pjesama.

Sabaton Opatija 19.08.2022 Foto: Marin Ćuk Vurnek
Foto: Marin Ćuk Vurnek

SABATON „The Tour to End All Tours“ ljetna pozornica Opatija (Croatia) 19.08.2022 - Video sa koncerta

SABATON VELIKA FOTOGALERIJA IZ OPATIJE

Foto: Marin Ćuk Vurnek ( https://www.facebook.com/mcveventography )

Primjedbe