Završila trodnevna retro manifestacija u Opatiji RetrOpatija 2022

3 dana su ljubitelji energi č ne glazbe i ludih ritmova iz 20. stolje ć a do šli  na svoje na ovoj jedinstvenoj manifestaciji koja slavi retro. RetrOpatija je glazbeni vremeplov u kojem se spajaju lepršavi swing, razigrani rockabilly, č vrsti rokerski rifovi, neobuzdane jazz improvizacije i elektri č ni ritmovi diska stvaraju ć i vrhunsku zabavu posve ć enu klju č nim dekadama i glazbenim stilovima prošlog stolje ć a. Ovaj retro festival okuplja vrhunske doma ć e i strane glazbenike, pin-up djevojke, plesa č e, žonglere i uli č ne svira č e, šminkere i frizere, stare Vespe i Tomosove modele, „fi ć eke“ i oldtimere. Party završava na uzavrelom „partyju stolje ć a“ ispod najve ć e disco kugle s desecima tisu ć a posjetitelja na ljetnoj pozornici. Izlozi trgovina i lokali postaju scenografija, a č itavo dvadeseto stolje ć e tema je najve ć e i najmasovnije manifestacije u Opatiji, koja okuplja stotine sudionika i tisu ć e posjetitelja, te evocira sje ć anje na „svingaju ć e“ tridesete, „

NAJAVA! Offline Music Festival - novi glazbeni festival u Opatiji 22/23.07. 2022

Dvodnevni će se festival održati u prekrasnom okruženju Ljetne pozornice Opatija. Ljetna pozornica Opatija ovog će srpnja biti domaćin novom glazbenom festivalu.

Offline Music Festival Opatija

Riječ je o premijernom izdanju Offline Music Festivala na kojem će sa zvukom dobrih vibracija od 22. do 23. srpnja nastupiti vodeća regionalna rock i pop imena.

Popis izvođača koji će u sklopu ovog open-air festivala stati na jednu od najljepših otvorenih pozornica na jadranskoj obali predvode regionalni miljenici, beogradski sastav S.A.R.S., s domaćim rock ikonama – u Opatiju stižu i Goran Bare & Majke te Jura Stublić & Film.

Uz njih, svojom izvrsnom live energijom festival će upotpuniti i zagrebački pop rock bend Bang Bang, vodeća regionalna showwoman Ida Prester sa svojim bendom Lollobrigida te perspektivna domaća kantautorica Lu Jakelić.

Offline Music Festival novi je domaći glazbeni festival, iza kojeg stoji BaBa Production, prepoznatljivo ime glazbene i event produkcije, s 30 godina iskustva rada na najvećim koncertima i festivalima u Hrvatskoj.

S novim festivalom u svojoj lepezi događanja, publici žele pružiti još jedno nezaboravno koncertno iskustvo. Publika će tako imati priliku na ovom festivalu susresti se sa svojim omiljenim glazbenim imenima u predivnom okruženju Ljetne pozornice Opatija, smještene odmah uz more, na zelenom ‘poluotoku’ znamenitog opatijskog parka Angiolina.

Ulaznice su dostupne u prodaji, po cijeni od 200 kn (festivalska) te 120 kn (jednodnevna), putem sustava Eventim.hr.

Program Offline Music Festivala:

22.07.2022

  • S.A.R.S.
  • Bang Bang
  • Ida Prester & Lollobrigida

23.07.2022

Goran Bare & Majke

  • Goran Bare & Majke
  • Jura Stublić & Film
  • Lu Jakelić


Primjedbe