Weekend Media Festival po 15.put u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju od 22.-25.9.2022.

Rujan u Rovinju i  Weekend Media Festival . Popularni WMF ili Weekend održati će se ove godine kao jubilarni 15. po redu od 22.-25.9.2022 pod sloganom #samodođi Petnaesto izdanje Weekenda događanje je koje okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu. Festival predstavlja nove „pokretače“, pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom jamči odličnu zabavu. U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, trodnevni festival okuplja nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti, koji će ponovno odrediti poslovanje kakvo je nekoć bilo. Bez obzira na to gdje radite, bavite li se marketingom, jeste li u agenciji ili ste njezin klijent, Weekend ćete napustiti s mnoštvom inspiracija i ideja. Okupljanje stručnjaka i entuzijasta iz svijeta medija, komunikacija i poslovnog svijeta donosi mnoštvo sadržaja iz različitih područja kao

Koncerti na ljetnoj pozornici Opatija ljeto 2022

Festival Opatija za ljetnu sezonu 2022 priprema nekoliko zanimljivih koncerata od kojih su neki trebali biti održani prije 2 godine ali su zbog pandemije Covid-19 otkazani.

  • 17.06.2022 u 21.30 nastupiti će popularni ex pjevač grupe Bijelo Dugme - Željko Bebek. Cijena ulaznice (stajanje): 130 kuna. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr. Na dan koncerta, blagajna na ulazu u Ljetnu pozornicu otvorena je od 19:30 sati, a vrata za publiku otvorena su od 20:30 sati. 

Željko Bebek


4 Tenora - Pod zvjezdanim nebom Opatije

4 Tenora - Pod zvjezdanim nebom Opatije

Tenori će otvoriti ljetnu turneju u bajnoj Opatiji na Ljetnoj pozornici koncertom nazvanim „Pod zvjezdanim nebom Opatije“. Na veličanstvenoj opatijskoj pozornici 8. 6. 2022. izvest će prepoznatljiv repertoar s arijama, kanconama, evergreenima, autorskim pjesmama, ali i s glazbenim iznenađenjima. Bit će to glazbeni, ali i scenski spektakl po čemu su prepoznatljivi. Naime, ova je pozornica uvijek inspirativna izvođačima zbog svoje velike koncertne baštine. Tu su nastupale brojne velike svjetske zvijezde. Omiljeni Tenori su sigurni – ni ovog puta nitko s koncerta neće kući otići razočaran!

Cijena ulaznice: 
Zlatni parter: 120,00 kuna
Srebrni parter: 100,00 kuna
Brončani parter: 80,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji, u Matuljima u Newsound agenciji  i online na www.mojekarte.hr i na www.eventim.hr

Tomislav Bralić i klapa Intrade 21.06.2022

Tomislav Bralić i klapa Intrade

Svojim koncertima pokazuju zavidnu razinu glazbene zrelosti kroz široku lepezu interpretativnih dohvata. U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihovog člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

Cijena ulaznice: 
Zlatni parter: 150,00 kuna
Srebrni parter: 130,00 kuna
Brončani parter: 100,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji, u Matuljima u Newsound agenciji  i online na www.mojekarte.hr (poveznica se nalazi ispod) i na www.eventim.hr

RetrOpatija

RetrOpatija

Ljubitelji energične glazbe i ludih ritmova iz 20. stoljeća doći će na svoje na ovoj jedinstvenoj manifestaciji koja slavi retro. Dođite i zabavite se na najvećem opatijskom plesnom podiju na Ljetnoj pozornici!

25/6/2022- Ljetna pozornica u 22:00

  • od 01.07-03.07.2022 u 21.30 održava se 22.Liburnija Jazz Festival. Program je u pripremi!

Liburnija Jazz Festival

  • 09.07.2022 u 21h - Matija Cvek & The Funkensteins (Matiju Cveka odlikuju iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa svojim bandom The Funkensteins s kojima izvodi kako autorske pjesme tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona…) Cijena ulaznice (stajanje): 100 kuna. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Matija Cvek & The Funkensteins

  • 16.07.2022 u 21.30 - Zdravko Čolić - Cijena ulaznice (stajanje): 180 kuna. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Zdravko Čolić

  • 18.07.2022 u 21.00 - Tom Jones - Koncert koji se ne propušta! Ulaznice je moguće kupiti od petka, 01. travnja 2022. u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici u Opatiji te na svim prodajnim mjestima Eventima.

Tom Jones

  • 06.08.2022 u 21.00 - Queen Real Tribute - večer u kojoj ćete uživati u izvrsnoj izvedbu nezaboravnih hitova I Want to Break Free, Killer Queen, The Show Must Go On, Under Pressure, Crazy Little Thing Called Love, Who Wants to Live Forever, Somebody to Love, Don’t Stop Me Now, Fat Bottomed Girls, Bohemian Rhapsody i još mnogih drugih legendarnog Queena. Cijena ulaznice (stajanje): 150 kuna. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr
Severina

Severina u Opatiji

Severina je u punom smislu riječi jedna od najvećih domaćih glazbenih super-zvijezda koja obilježava cijelo jedno glazbeno razdoblje. Hitovima Dalmatinka, Ja samo pjevam, Moja stvar, Tridesete, Prijateljice, Dobrodošao u klub, Grad bez ljudi… oduševljava uvijek rasprodane koncerte, a ovog ljeta ekskluzivno dolazi na Ljetnu pozornicu gdje će predstaviti svoj novi glazbeni materijal, ali publika neće ostati zakinuta ni za njene dosadašnje hitove.

ČET - 11/8/2022
Ljetna pozornica 21:00

Cijena ulaznice: 150,00 kuna
Ulaznice u prodaji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici ( (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati i na prodajnim mjestima Eventim.hr

Queen Real Tribute

  • 19.08.2022 u 21.00 - Sabaton - NAJVEĆI OVOGODIŠNJI METAL SPEKTAKL U HRVATSKOJ – SVJETSKI POZNATI SABATON NA LJETNOJ POZORNICI U OPATIJI. Cijena ulaznice (stajanje): Pretprodaja (do 30.travnja): 260 kuna. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr. Na dan programa, blagajna na ulazu u Ljetnu pozornicu otvorena je od 19 sati.

Sabaton

  • 22.08.2022 u 21.00 Bajaga - Bajaga i Instruktori napokon stižu u Opatiju, gdje će nastupiti na Ljetnoj pozornici, u ponedjeljak 22. kolovoza 2022. u sklopu festivala „Kolovozfest“. Cijena ulaznice (stajanje): 170 kuna. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr.

Bajaga i Instruktori
Primjedbe