Koncert „Ivi Robiću u spomen“ Opatija 28.01.2023 u centru Gervais

Koncertom ''Ivi Robiću u spomen“ u centru Gervais obilježeno je 100 godina od rođenja Ive Robića 28.01.2023. Autor koncepta koncerta opatijski je glazbenik David Danijel koji je i ujedno jedan od izvođača. Na najsvečaniji način obilježena je 100. godišnjica rođenja glazbenog velikana i našeg legendarnog Ive Robića. Na koncertu su uz Danijela nastupili; Zdenka Kovačiček, Radojka Šverko, Miro Ungar, plesači Plesne škole Dansel by Elio Bašan. Prateći band su činili prekaljeni riječki jazzeri i blueseri, a program je vodila Jelena Vitasović. Cjelokupan program bio je dodatno 'začinjen' zanimljivim video isječcima s brojnim crticama iz Robićevog života. Cjelokupan program bio je dodatno 'začinjen' zanimljivim video isječcima s brojnim crticama iz Robićevog života. David Danijel - Serenada Opatiji

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.08.2021

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji su održali fantastičan koncert na ljetnoj pozornici pred oko 1000 posjetilaca te izveli neke od najvećih rock i pop hitova svih vremena; Bohemian Rhapsody, Nothing Else Matters, Numb, The Sound of Silence, Smells Like Teen Spirit, Chandelier, popularne pjesme iz filmova Shallow i Nuovo Cinema Paradiso, kao i klasična remek-djela poput Spiegel im Spiegel, Nuvole Bianche i dr.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Nakon osam godina uspješne slave i karijere kao 2Cellos uz Luku ove godine na pozornici sa njime nastupa njegov kolega Evgenij Genčev mladi je pijanist iz Bugarske i prijatelj iz studentskih dana koji neprestano niže priznanja za svoja glazbena postignuća.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Evgenij je ostvario vrlo zapaženu suradnju s nekoliko filharmonijskih orkestara diljem Europe, a široj publici je poznat iz brojnih nastupa na televizijskim showovima poput “Next Top Model” slavne manekenke Heidi Klum. Jedan od zapaženijih nastupa imao je pred više od 800 tisuća ljudi na koncertu Willkommen 2017 na Brandenburškim vratima.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Sve u svemu pokazali su opatijskom publici da dobra glazba ne dopušta granice među stilovima i jednako osvaja publiku svih generacija.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Foto, video & press: Borna Ćuk

Fotogalerija: Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji

Fotografije za medije možete kupiti ovdje: Pixsell foto agencija

We Are the Champions (Queen) - Luka Sulic ft. Evgeny Genchev | live in Opatija


Primjedbe