Plesna produkcija On Broadway Dancers Europe Tour u Opatiji 21.06.2022

Opatija 21.06.2022 u prekrasnom ambijentu Kristalne Dvorane hotel Kvarner, u utorak, 21. lipnja 2022.g.,upriličena je plesna produkcija pod nazivom ” On Broadway Dancers Europe Tour ”, u režiji Kimberly Scerine.  Plesna skupina On Broadway Dancers svoje plesno umijeće pokazalo je oko 30 mladih plesača, polaznika Broadway Dance Centra.   Bogatim plesnim programom u sat vremena prikazan je široki spektar raznih vrsta plesnih izričaja: od klasičnog baleta do modernog i suvremenog plesa.  Plesna produkcija je održana ili će biti održana u slijedećim gradovima kao dio EURO TOUR 22 Opatija, Zagreb, Plitvice, Šibenik, Trogir, Split, Dubrovnik, Mostar. THE ON BROADWAY DANCERS osnovani su 1988. s nadom da će mladima pružiti jednaku priliku u izvedbenim umjetnostima. Audicije se održavaju svake godine tijekom posljednjeg tjedna srpnja. Od svog debija, plesači su se razvili u traženu skupinu sa solidnom reputacijom za vještinu i talent. Fotogalerija: Broadway Dancers Europe Tour Broadway Dancer

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.08.2021

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji su održali fantastičan koncert na ljetnoj pozornici pred oko 1000 posjetilaca te izveli neke od najvećih rock i pop hitova svih vremena; Bohemian Rhapsody, Nothing Else Matters, Numb, The Sound of Silence, Smells Like Teen Spirit, Chandelier, popularne pjesme iz filmova Shallow i Nuovo Cinema Paradiso, kao i klasična remek-djela poput Spiegel im Spiegel, Nuvole Bianche i dr.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Nakon osam godina uspješne slave i karijere kao 2Cellos uz Luku ove godine na pozornici sa njime nastupa njegov kolega Evgenij Genčev mladi je pijanist iz Bugarske i prijatelj iz studentskih dana koji neprestano niže priznanja za svoja glazbena postignuća.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Evgenij je ostvario vrlo zapaženu suradnju s nekoliko filharmonijskih orkestara diljem Europe, a široj publici je poznat iz brojnih nastupa na televizijskim showovima poput “Next Top Model” slavne manekenke Heidi Klum. Jedan od zapaženijih nastupa imao je pred više od 800 tisuća ljudi na koncertu Willkommen 2017 na Brandenburškim vratima.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Sve u svemu pokazali su opatijskom publici da dobra glazba ne dopušta granice među stilovima i jednako osvaja publiku svih generacija.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Foto, video & press: Borna Ćuk

Fotogalerija: Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji

Fotografije za medije možete kupiti ovdje: Pixsell foto agencija

We Are the Champions (Queen) - Luka Sulic ft. Evgeny Genchev | live in Opatija


Primjedbe