CRO Race 2022 - Etapa 5 - Opatija/Labin 01.10.2022 CRO Race 2022 start i prolaz iz Opatije

CRO Race 2022 - Etapa 5 - Opatija/Labin 01.10.2022 CRO Race 2022 start i prolaz iz Opatije Opatija je i ove godine bila domaćin međunarodne biciklističke utrke CRO Race, kojom će se kroz 6 etapa natječu dvadeset svjetskih biciklističkih timova iz Europe, Azije, Amerike i Australije, od kojih će šest biti iz kategorije natjecanja World Teams. Danac Jonas Vingegaard, pobjednik ovogodišnjeg Tour de Francea, osvojio je petu etapu ovogodišnjeg CRO Racea, voženu od Opatije do Labina u dužini od 154 kilometara. Vingegaard je svojim drugim etapnim uspjehom preuzeo i vodstvo u ukupnom redoslijedu. Video: Više informacija pročitajte ovdje: https://www.crorace.com/novosti/jonas-vingegaard-pobjednik-kraljevske-etape-opatija-labin/156

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.08.2021

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji su održali fantastičan koncert na ljetnoj pozornici pred oko 1000 posjetilaca te izveli neke od najvećih rock i pop hitova svih vremena; Bohemian Rhapsody, Nothing Else Matters, Numb, The Sound of Silence, Smells Like Teen Spirit, Chandelier, popularne pjesme iz filmova Shallow i Nuovo Cinema Paradiso, kao i klasična remek-djela poput Spiegel im Spiegel, Nuvole Bianche i dr.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Nakon osam godina uspješne slave i karijere kao 2Cellos uz Luku ove godine na pozornici sa njime nastupa njegov kolega Evgenij Genčev mladi je pijanist iz Bugarske i prijatelj iz studentskih dana koji neprestano niže priznanja za svoja glazbena postignuća.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Evgenij je ostvario vrlo zapaženu suradnju s nekoliko filharmonijskih orkestara diljem Europe, a široj publici je poznat iz brojnih nastupa na televizijskim showovima poput “Next Top Model” slavne manekenke Heidi Klum. Jedan od zapaženijih nastupa imao je pred više od 800 tisuća ljudi na koncertu Willkommen 2017 na Brandenburškim vratima.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Sve u svemu pokazali su opatijskom publici da dobra glazba ne dopušta granice među stilovima i jednako osvaja publiku svih generacija.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Foto, video & press: Borna Ćuk

Fotogalerija: Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji

Fotografije za medije možete kupiti ovdje: Pixsell foto agencija

We Are the Champions (Queen) - Luka Sulic ft. Evgeny Genchev | live in Opatija


Primjedbe