Za oproštaj ljeta na ljetnoj u Opatiji pobrinuo se Neno Belan i Fiumensi 12.09.2021

Neno Belan i Fiumensi ovogodišnju ljetnu turneju zatvorili su sjajnim nastupom na opatijskoj Ljetnoj pozornici u nedjelju 12.09.2021. Repertoar je bio sastavljen od kultnih hitova do novih singlova koje je publika izvrsno primila, a  Belanova Rock galama oduševila je sve prisutne u z skoro trosatni koncert. Odsvirali su i otpjevali  pjesme iz ere nezaboravnih Đavola, pa preko Sunny day, Vina noći i Ponoćnih zvona koji su publiku doveli do Rijeke snova, uz neizostavni najnoviji singl Zvijezde. A između ere Đavola i Zvijezdi mogle su se čuti Plešem ispod oblaka, Stojim na kantunu, Bambina, Pričaj mi o ljubavi, Divojka sa juga, Rijeka snova, Zar više nema nas, Dani ljubavi, Jagode i čokolada, Pričaj mi o ljubavi… Uz Belana te njegove Fiumense koje već 24 godine čine Leo Rumora (bubanj), Olja Dešić (bas) i Vedran Križan (klavijature), pridružili su im se dugogodišnji suradnici Jakša Kriletić na saxu te Ante Prgin Surka na udaraljkama. Evo i malo vjerne publike koja je uljepšala ovaj konce

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.08.2021

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji su održali fantastičan koncert na ljetnoj pozornici pred oko 1000 posjetilaca te izveli neke od najvećih rock i pop hitova svih vremena; Bohemian Rhapsody, Nothing Else Matters, Numb, The Sound of Silence, Smells Like Teen Spirit, Chandelier, popularne pjesme iz filmova Shallow i Nuovo Cinema Paradiso, kao i klasična remek-djela poput Spiegel im Spiegel, Nuvole Bianche i dr.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Nakon osam godina uspješne slave i karijere kao 2Cellos uz Luku ove godine na pozornici sa njime nastupa njegov kolega Evgenij Genčev mladi je pijanist iz Bugarske i prijatelj iz studentskih dana koji neprestano niže priznanja za svoja glazbena postignuća.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Evgenij je ostvario vrlo zapaženu suradnju s nekoliko filharmonijskih orkestara diljem Europe, a široj publici je poznat iz brojnih nastupa na televizijskim showovima poput “Next Top Model” slavne manekenke Heidi Klum. Jedan od zapaženijih nastupa imao je pred više od 800 tisuća ljudi na koncertu Willkommen 2017 na Brandenburškim vratima.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Sve u svemu pokazali su opatijskom publici da dobra glazba ne dopušta granice među stilovima i jednako osvaja publiku svih generacija.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Foto, video & press: Borna Ćuk

Fotogalerija: Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji

Fotografije za medije možete kupiti ovdje: Pixsell foto agencija

We Are the Champions (Queen) - Luka Sulic ft. Evgeny Genchev | live in Opatija


Primjedbe