Otvoren Choco Street Festival | 15.Festival čokolade u Opatiji

Petnaesto izdanje Festival čokolade , tradicionalne manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije, započelo je ove godine na novoj lokaciji na opatijskoj Slatini i zove se Choco Street Festival . Festival traje do nedjelje 5.12.2021 uz brojna događanja za sve velike i male ljubitelje čokolade. Opatijski Festival čokolade, u ovoj pandemijskoj godini, održava se u nešto skromnijem izdanju, sa manjim brojem izlagača. Ovogodišnji festival održava se u prigodnim kućicama s devet izlagača i proizvođača iz Slovenije, Italije i Hrvatske gdje možete degustirati razne oblike i sa raznoraznim sastojcima pa tako i u kombinacijama s vinom, pomidorom, bademom, začinima… na lokacijama  Choco Imperial Xmas, Choco Bristol, Milenij Choco tvornica čokolade, Choco Corner u kavani Strauss, Čokoladni Advent kod Šporera a možete se i provozati i prigodnim brodićem Čoko-advent na brodu Jadera Opatija-Volosko. Radno vrijeme festivala: Petak, 03/12/2021  10:00 – 24:00 h Subota, 04/12/2021 10:0

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.08.2021

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji su održali fantastičan koncert na ljetnoj pozornici pred oko 1000 posjetilaca te izveli neke od najvećih rock i pop hitova svih vremena; Bohemian Rhapsody, Nothing Else Matters, Numb, The Sound of Silence, Smells Like Teen Spirit, Chandelier, popularne pjesme iz filmova Shallow i Nuovo Cinema Paradiso, kao i klasična remek-djela poput Spiegel im Spiegel, Nuvole Bianche i dr.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Nakon osam godina uspješne slave i karijere kao 2Cellos uz Luku ove godine na pozornici sa njime nastupa njegov kolega Evgenij Genčev mladi je pijanist iz Bugarske i prijatelj iz studentskih dana koji neprestano niže priznanja za svoja glazbena postignuća.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Evgenij je ostvario vrlo zapaženu suradnju s nekoliko filharmonijskih orkestara diljem Europe, a široj publici je poznat iz brojnih nastupa na televizijskim showovima poput “Next Top Model” slavne manekenke Heidi Klum. Jedan od zapaženijih nastupa imao je pred više od 800 tisuća ljudi na koncertu Willkommen 2017 na Brandenburškim vratima.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Sve u svemu pokazali su opatijskom publici da dobra glazba ne dopušta granice među stilovima i jednako osvaja publiku svih generacija.

Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji održali fantastičan crossover koncert 11.07.2021

Foto, video & press: Borna Ćuk

Fotogalerija: Luka Šulić i Evgenij Genčev u Opatiji

Fotografije za medije možete kupiti ovdje: Pixsell foto agencija

We Are the Champions (Queen) - Luka Sulic ft. Evgeny Genchev | live in Opatija


Primjedbe