srijeda, 8. studenoga 2017.

Rod Stewart u Areni Zagreb 02.02.2018 | Nabavite ulaznice na vrijeme

SUPERZVIJEZDA SIR ROD STEWART U VELJAČI DOLAZI U ZAGREB!


Rod Stewart u Areni Zagreb 02.02.2018 Ulaznice u sustavu Eventim
Rod Stewart Arena Zagreb 02.02.2018
Ulaznice za nastup pjevačke legende 2. veljače u zagrebačkoj Areni mogu se nabaviti putem stranice www.eventim.hr

Jedno od najvećih svjetskih glazbenih imena, Sir Rod Stewart, glas iza hitova kao što su „Sailing“, „The First Cut Is The Deepest“, „Rhythm Of My Heart“ i „Maggie May“, s drugim danom veljače stiže u Zagreb.

Sir Rod Stewart dva puta je uvršten u sastav legendarne Rock and Roll Hall of Fame te je jedan od najprodavanijih umjetnika svih vremena, koji je tijekom pet desetljeća karijere prodao više od 200 milijuna albuma diljem svijeta. Njegovi brojni uspjesi uključuju čak šest uzastopnih albuma koji su zasjeli na vrh ljestvica u Velikoj Britaniji, uključujući 62 hit singla u Velikoj Britaniji i šest #1. U SAD je lansirao 16 singlova koji su ušli u prvih deset naslušanijih, a četiri među njima osvojila su prvo mjesto Billboard Hot 100 ljestvice. 2016. godine za svoje zasluge u glazbi i humanitarnom radu dobio je titulu viteza.

Ovog kolovoza u suradnji s multi – platinastom grupom DNCE snimio je zanimljivu obradu jednog od svojih najizvođenijih plesnih hitova svih vremena „Da Ya Think I’m Sexy.” Njihova debitantska izvedba bila je glavni hit ovogodišnje MTV VMA dodjele nagrada. Video s dodjele može se pogledati YOUTUBE VIDEO


a single je dostupan na https://itunes.apple.com

Organizator zagrebačkog koncerta Star produkcija najavljuje nezaboravno iskustvo za sve obožavatelje glazbene legende: „Velika nam je čast zastupati svjetsku zvijezdu čije je ime već desetljećima jamstvo vrhunske glazbe i produkcije te, ponajprije, odlične zabave. Prvi zagrebački nastup Sir Roda Stewarta za nas je veliko uzbuđenje, ali i izazov, stoga nestrpljivo očekujemo veljaču sljedeće godine. – poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl, koji će se održati 02. veljače 2018. godine u zagrebačkoj Areni, mogu se kupiti u sustavu Eventim ili na svim Eventim prodajnim mjestima već od 240,00 kn.

Stewartov odličan smisao za humor i neponovljiv stil jamstvo su vrhunskog glazbenog spektakla, stoga ne propustite vidjeti ovu superzvijezdu uživo!


Rod Stewart u Areni Zagreb 02.02.2018 Ulaznice u sustavu Eventim
Rod Stewart @ Promo
Službena web stranica:

Facebook

Instagram

Twitter
https://twitter.com/rodstewart